Heeft uw organisatie af en toe een echte specialist nodig, maar wilt u niet vastzitten aan een vast inhuurcontract? Zoekt u een betrouwbare partner die flexibel is en geen onnodige kosten aan u doorberekent? Zoekt u een partner die u kunt bellen zodra u hulp nodig heeft? Zoekt u een partner die uw organisatie kan helpen met technische en functionele uitdagingen maar ook met on-the-job training? Is uw antwoord ja op één van deze vragen, dan is een strippenkaart de oplossing voor uw organisatie.

De strippenkaart is een prepaid oplossing voor support, consultancy en on-the-job training. De strippenkaart is een oplossing zonder variabele kosten en met garanties. De strippenkaart bestaat uit een combinatie van proactieve en reactieve strippen waarbij elke strip 1 dag vertegenwoordigt. Een proactieve strip wordt ingezet als er geen haast is en er in samenspraak een afspraak ingepland kan worden. Een reactieve strip kan ad-hoc worden ingezet en is uw ‘verzekeringspolis’. Reactieve strippen zijn voorzien van een beschikbaarheidsgarantie en een call-to-response/on-site belofte van max. 24 uur. U belt en binnen 24 uur is er een specialist actief betrokken bij uw problemen en komt deze desgewenst on-site om samen met uw mensen het probleem te analyseren en op te lossen.

Uiteraard ligt de focus op SQL Server en de bijbehorende infrastructurele componenten. Echter is het met een strippenkaart ook mogelijk om andere specialistische kennis in te huren. Door onze ervaring en ons grote netwerk beschikken wij ook over andere specialisten en kunnen wij flexibel inspringen op uw behoeftes. Helaas is het momenteel alleen mogelijk om deze aanvullende mogelijkheden aan te bieden op basis van proactieve strippen.

Om u de beste oplossing te kunnen bieden welke naadloos op uw situatie aansluit, kan een strippenkaart worden opgebouwd uit iedere combinatie van strippen en aanvullende diensten. De basis strippenkaart bestaat uit tenminste 10 strippen, hetgeen u recht geeft op 10 dagen ondersteuning. Als toevoeging hierop kan men ervoor kiezen om de strippenkaart uit te breiden met opties zoals: halve strippen, tele-consult uren, remote support en stand-by support. De exacte mix van strippen en opties is geheel aan te passen aan UW situatie en de tarieven zijn altijd inclusief reistijd en overige kosten. Kortom geen verborgen kosten achteraf, geen variabele kosten, geen verassingen en alles geheel afgestemd op UW behoeftes!

Voor meer informatie over deze flexibele dienst kunt u contact met ons opnemen.  Wij gaan graag met u het gesprek aan om alle mogelijkheden te bespreken en toe te lichten.