Omni IT is een onderneming waarbij kwaliteit en flexibiliteit hand in hand gaan met een realistische en transparante aanpak van uw personele uitdagingen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van specialisten op het gebied van data en informatie management (o.b.v. Microsoft SQL Server en Oracle), Project Managers en ICT Architecten. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij exclusief met gecertificeerde en ervaren professionals waarvan wij de referenties uitvoerig gecontroleerd hebben. Wij staan achter onze mensen en weigeren concessies te doen op kwaliteit.

Omni IT is opgericht in 2013 door Martijn van der Munnik en heeft de werkzaamheden van MM ICT Services overgenomen. Martijn heeft jarenlang gewerkt als interim consultant voor  grote internationale en nationale organisaties en in diverse branches (o.a. farmacie, banken en  gezondheidszorg). Hierdoor heeft hij een zeer goed begrip van complexiteit binnen dergelijke omgevingen. Deze kennis en ervaring gebruikt hij nu om klanten te helpen bij het vinden van de beste professionals. Het streven hierbij is één opdracht, één kandidaat, één plaatsing, 100% tevredenheid. Geen concessies op kwaliteit, geen winstmaximalisatie trucjes,  gewoon open communicatie, eerlijke contracten en samenwerken voor een gemeenschappelijk doel: het klaren van de klus.

Wilt u meer weten over onze diensten en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.